Calonge i Palamós, a punt per la Trobada de Jugadors del FC Barcelona

Calonge i Palamós, a punt per la Trobada de Jugadors del FC Barcelona

La Trobada 2014 ja està a punt

Les localitats de Palamós i Calonge seran les seus, el proper dissabte 14 de juny, de la 13a. Trobada de Jugadors del FC Barcelona, organitzada per l’Agrupació Barça Jugadors. L’edició d’aquest any de la Trobada estarà dedicada a commemorar els 35 anys de la consecució de la Recopa d’Europa de 1979, a Basilea. És per aquest motiu que hi haurà la presència d’alguns dels integrants de la plantilla que va guanyar el títol en una final mítica pel seu significat pel Club i també pel país. D’altra banda, també hi haurà la presència del trofeu, cedit per l’ocasió pel Museu del FC Barcelona. Dimarts es va fer la presentació, amb els exjugadors Ramon Alfonseda, Carles Rexach i Toño De la Cruz, i també el propietari de Mas Falet, Andrei Maslak. 

Està previst que més de 170 exjugadors de totes les categories del FC Barcelona i els seus acompanyants es donin cita a les localitats de Palamós i Calonge, en una jornada de barcelonisme i retrobament. El programa d’activitats preveu la celebració de a tres partits de futbol al Nou Municipal de Palamós entre exjugadors blaugrana i un partit entre infantils del Palamós CF i UE Calonge. El dinar es farà al Parc de Cultura i Negocis Mas Falet, a Calonge, que alhora és el patrocinador de l’esdeveniment. Durant el dinar es farà un reconeixement als exjugadors del Barça que han nascut o viuen al Baix Empordà.

En l’organització de la Trobada hi col•labora l’Ajuntament de Palamós, l’Ajuntament de Calonge, la Penya Barcelonista de Palamós, Vins Grau, Estrella Damm, Busquets, Barcimaster i We-Zintex.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut