Nous cursos amb certificació universitària per a exjugadors del Barça

Nous cursos amb certificació universitària per a exjugadors del Barça

S'ofereixen 6 programes d'entre 150 i 200 hores

L’Agrupació posa en marxa a partir del mes de juny l’oferta formativa del segon semestre. L’Àrea de Formació i Desenvolupament fa una aposta decidida per l’e-learning, oberta a tots els exjugadors del FC Barcelona, que comença a oferir programes superiors amb certificació universitària. A partir de la demanda detectada en el mateix col•lectiu de veterans, a partir del mes de juny es podran cursar 6 cursos a distància relacionats amb la comunicació, la direcció d’equips i l’àrea comercial, tots ells amb la certificació de la Universitat San Pablo CEU.

Aquest tipus de formació es completa amb la que ja es va oferir l’any passat i que va tenir una bona acollida: idiomes, informàtica i altres habilitats. Cal recordar que la formació és un dels eixos estratègics de l’Agrupació pels propers anys, tal com es va anunciar en l’última assemblea, amb un increment significatiu de pressupost destinat a aquest tipus de suport a tots els exjugadors del Club.

Acaba l’Scouting, continua Bases Nutricionals
La formació en línia conviu amb un programa de formació presencial que al llarg dels últims mesos ha omplert amb èxit propostes com l’Scouting, dos nivells d’anglès i els tallers de Memòria. I fa pocs dies ha començat el curs de “Bases nutricionals per a esportistes”, amb l’objectiu d’optimitzar el rendiment dels futbolistes a partir de la seva nutrició. El professor del curs, Daniel Rubiol, comenta que al llarg de les sessions es donen “pautes que puguin ser molt operatives perquè els mateixos entrenadors les puguin transmetre fàcilment als seus clubs sense necessitat de tenir un nutricionista especialitzat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut