Comencen les votacions del 5è. Premi Barça Jugadors, convocat per l’Agrupació

Comencen les votacions del 5è. Premi Barça Jugadors, convocat per l’Agrupació

Les votacions estaran obertes fins el 19 de juny

A partir d’aquest dilluns s’inicia la campanya de les votacions del 5è. Premi Barça Jugadors, convocat per l’Agrupació Barça Jugadors i patrocinat per Estrella Damm per distingir el jugador del FC Barcelona amb més joc net de la temporada 2013-2014. Fins el 19 de juny, tothom que vulgui podrà votar el jugador del Barça tenint en compte la seva conducta dins i fora el terreny de joc, la relació amb la resta de companys, el tracte amb els rivals i l’estimació de l’afició. El canal per exercir les votacions serà el perfil de Facebook de l’Agrupació Barça Jugadors (www.facebook.com/FCBJugadors).  

Posteriorment, es reunirà un jurat format per representants institucionals i de mitjans de comunicació per decidir, entre els 6 jugadors més votats, quin és finalment el guanyador del 5è. Premi Barça Jugadors.

Enguany s’ha realitzat un espot promocional a La Masia del FC Barcelona en el qual han participat cinc exjugadors del primer equip del Barça: José Mari Bakero, Gaizka Mendieta, Tente Sánchez, Robert Fernández i Thomas Christiansen. El vídeo es pot visualitzar a través del nostre canal de Youtube (www.youtube.com/FCBJugadors).

Entre tots els participants de les votacions se sortejarà un viatge per a 2 persones per acompanyar el primer equip en un desplaçament de Lliga o Copa del Rei de la pròxima temporada 2014-2015.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut