Luis García, nou soci de l'Agrupació

Luis García, nou soci de l'Agrupació

Va jugar al primer equip la temporada 2003-04

L'exjugador del FC Barcelona, Luis García (Badalona, 1977), és nou membre de l'Agrupació Barça Jugadors. La junta directiva de l'associació ha aprovat l'alta de García, que a més de formar-se al futbol base del Club també va jugar al primer equip la temporada 2003-04. L'Agrupació compta des de fa pocs dies amb nous socis que han suat la samarreta blaugrana: Dani Bigas, Jordi Gálvez, Carlos Gimeno i Anna Maria Trullàs. Foto: FCB

Luis García es va formar a les categories inferiors del Futbol Club Barcelona, on va arribar  del Sant Gabriel de Sant Adrià de Besòs. Va jugar cedit a diversos clubs espanyols fins que el van traspassar la temporada 2002-2003 a l'Atlético de Madrid, però amb una clàusula de recompra que el club blaugrana va exercir per incorporar-lo al primer equip la temporada següent, a les ordres de Frank Rijkaard. Al Barça va jugar 29 partits i va marcar 8 gols. Però, una important oferta del Liverpool FC el van portar a la lliga anglesa la temporada 2004-2005. Al club anglès va guanyar una Lliga de Campions i una copa anglesa com a títols més destacats.

A l'Agrupació també tenim nous simpatitzants, que són: Joan Carles Font, Rafael García, Joan Antoni López, Santiago Marín, M. Carmen Martín, Walter McComas i Antoni Serrahima.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut