Rodri: una vida al Barça, ara en un llibre

Rodri: una vida al Barça, ara en un llibre

S'ha presentat a la seu de l'Agrupació Barça Jugadors

El periodista David Salinas ha presentat avui el llibre Rodri, una vida entregada al Barça, en un acte que s'ha fet a l'Agrupació Barça Jugadors i que ha comptat amb la participació del mateix jugador, el president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda i el directiu del FC Barcelona, Silvio Elias.

La part central de l'acte ha estat una glossa de Francesc Rodríguez "Rodri", que ha fet el també periodista Frederic Porta, un repàs pel trajectòria i la significància de Rodri per la història del FC Barcelona, i on ha quedat palesa la veritable dedicació al Club d'un jugador que va començar als filals i que en va acabar essent entrenador i secretari tècnic, havent  passat per les categories inferiors i primer equip. Frederic Porta ho ha sintetitzat en una frase: "Rodri és del qui ha servit sempre el Club, i dels que mai se n'ha servit". Rodri, que en alguns moments de l'acte no ha pogut contenir l'emoció -la seu social de l'Agrupació estava plena dels seus amics i familiars- , ho ha deixat clar: "em costa explicar el que sento avui". En la seva obra, l'autor relata amb detall la infantesa de Rodri al barri de Poble Sec de Barcelona, la seva constància en la millora i la seva exhaustivitat en el treball, alguns dels valors que van marcar la seva empremta al Barça.


El directiu del FCB, Silvio Elias, ha recordat l'època en què la línia Olivella, Rodri i Gràcia era inqüestionable. De fet alguns dels antics companys i altres membres de l'Agrupació, com Olivella, Justo Tejada, Josep Fusté, Carles Rexach, Pere Valentí Mora, Cuca Palau o Gillermo Amor, no s'han volgut prendre l'acte, en què també hi ha assistit una de les filles de l'exjugador. També hi han estat l'expresident del FC Barcelona, Josep Lluís Núñez i persones rellevants del món de la comunicació, com Joaquim M. Puyal, Ramon Besa o Francesc Perarnau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut