Lluís Carreras i Chapi Ferrer, entrenadors del Mallorca i el Còrdova

Lluís Carreras i Chapi Ferrer, entrenadors del Mallorca i el Còrdova

Tindran com a ajudants Tito Bonano i Sánchez Jara respectivament.

Els exjugadors del FC Barcelona, Lluís Carreras i Albert "Chapi" Ferrer, han arribat a acords en pocs dies de diferència per ser els entrenadors del RCD Mallora i el Còrdova respectivament. Tots dos han agafat ja les regnes d'uns equips que han confiat amb la seva experiència per poder millorar la seva situació esportiva.

A Lluís Carreras, jugador del FC Barcelona entre 1991 i 1993, i que també va jugar al club mallorquí durant quatre temporades,l 'han presentat aquesta setmana com a nou entrenador del RCD Mallorca. Carreras, que compta amb experiència com entrenador a l'Alavès i el CE Sabadell, va assegurar el dia de la seva presentació que estava davant el "repte més important de la meva vida, ho donarem tot". Carreras ha arribat al seu nou club acompanyat d'un altre membre de l'Agrupació, Tito Bonano, com a segon entrenador.

El Chapi Ferrer va dirigir el seu primer entrenament a Còrdova el 18 de febrer passat, quan va assegurar que la "meva referència és Johan Cruyff, de qui vaig aprendre com es fa un futbol bonic i pràctic". En el seu cas comptarà amb el suport del també exjugador blaugrana, Xavier Sánchez Jara. Ferrer va debutar com a entrenador el 2010 amv el Vitesse holandès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut