L'Agrupació s'implica en la campanya informativa de la consulta del Nou Espai Barça

L'Agrupació s'implica en la campanya informativa de la consulta del Nou Espai Barça

El Club també ha organitzat una sessió el 17 de març exclusiva per als membres de l'Agrupació.

L'Agrupació Barça Jugadors s'implicarà en la campanya informativa de la consulta per a la proposta del Nou Espai Barça, que es farà el proper 5 d'abril. Els exjugadors del FC Barcelona participaran en les sessions presencials organitzades al Club per a diferents col·lectius de socis i a les 26 exposicions itinerants que es faran arreu de Catalunya a partir del 6 de març.

El col·lectiu d'exjugadors estarà present a les sessions informatives que es faran a l'Auditori 1899 durant al mes de març i dirigides als socis del Club i a col·lectius especials com el Senat, el Casal de l'Avi, la Messa d'Assessors de l'Ofinca d'Atenció Especialitzada (OAE), els socis en llista d'espera d'abonaments al Camp Nou i els socis abonats al Palau Blaugrana. Al mateix temps, l'Agrupació, a través dels seus membres, estarà present a les 26 exposicions que es faran arreu del país i que començaran a Badalona el dia 6 de març.

D'altra banda, el FC Barcelona ha organitzat una sessió informativa sobre el Nou Espai Barça exclusiva per als socis de l'Agrupació, el proper dilluns 17 de març a les 19 hores a l'Auditori 1899.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut