S’amplia l’oferta de formació esportiva a l’ABJ

S’amplia l’oferta de formació esportiva a l’ABJ

La formació en scouting i anglès són les dues propostes del primer trimestre del 2014

L’interès que desperta la formació de caràcter esportiu entre els exjugadors del FC Barcelona ha quedat demostrat en la gran acceptació que va tenir el curs d’Scouting de nivell 1 organitzat per l’Agrupació. Les places disponibles van resultar insuficients per a la quantitat de persones pre-inscrites, i això ha provocat que l’Àrea de Formació i Desenvolupament torni a programar el mateix curs de cara al primer trimestre de l’any vinent.

Tots aquells alumnes –exclusivament exjugadors del FC Barcelona- que hagin assolit amb èxit aquest nivell, tindran l’oportunitat de continuar l’itinerari formatiu en esport amb els nivells 2 i 3 d’Scouting, que es programaran entre febrer i març. En aquestes sessions es treballarà l’evolució de l’scouter a analista, la metodologia d’anàlisi del rendiment i els estudis evolutius i detecció de tendències en el joc. Tot plegat amb l’objectiu de nodrir de contingut aquells exjugadors del Club que volen iniciar-se en una nova vessant de la seva carrera esportiva o bé ampliar els seus coneixements en aquest àmbit.

De fet, la formació de caràcter esportiu és un dels eixos de treball de l’Àrea de Formació, que al llarg del trimestre que és a punt d’acabar també ha programat  altres cursos gratuïts com un intensiu sobre Bases nutricionals per a joves jugadors. Com a formació generalista, al primer trimestre del 2014 s’oferirà també el curs de 50 hores d’Anglès Intermediate. Actualment s’està impartint un curs sobre gestió de les emocions.

[[BOTOVERMELL::Cursos 1r. trimestre 2014++::http://media2.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/079/504/original/BJ_Entrenat_Formacio__Gener_Triptic_14xprint.v1387367997.pdf::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Més info i inscripcions a formacio@jugadorsfcbarcelona.cat

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut