L'Agrupació acull la presentació d'un llibre sobre Paulino Alcántara

L'Agrupació acull la presentació d'un llibre sobre Paulino Alcántara

La seu de l'ABJ s'omple en la presentació del llibre "Paulino, el primer crac de la història del Barça" i de "De Blues i Grana (II)".

La presentació dels llibres Paulino, el primer crac de la història del Barça i De blues i grana (II) va omplir aquest dijous la seu de l'Agrupació. Un centenar de persones van escoltar les reflexions dels autors d'aquests dos nous llibres d'Edicions Saldonar i que, tal com va dir el seu editor, Francesc Gil, volen completar un mosaic sobre la història del Barça i els seus protagonistes.


Ángel Iturriaga i David Valero, autors del llibre sobre Paulino Alcántara, van reivindicar la història del Club més enllà dels anys 50, com una època plena de moments per descobrir i estudiar. Un període en què el paper del crac filipí va ser cabdal per construir el primer gran Barça, el dels anys 20. El periodista Frederic Porta, autor del segon volum del De Blues i Grana (II), també va reivindicar el paper que van tenir figures del Barça com Kubala, però també d'altres com Mariano Martín, Plattko, Garchitorena o Morera.
A l'acte també hi van assistir el president de l'ABJ, Ramon Alfonseda, el Cònsul Honorari de Filipines a Barcelona, Jordi Puig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut