Diumenge s'estrena

Diumenge s'estrena "Seguim en Joc", el nou programa de l'Agrupació a Barça TV

L'Agrupació Barça Jugadors tindrà el seu espai propi a Barça TV, un programa de mitja hora i que s'estrenarà cada primer diumenge de mes a les 22 hores.

Diumenge que ve, 3 de novembre a les 22 hores s'estrena a Barça TV el programa "Seguim en Joc", l'espai que a partir d'ara informarà de tota l'actualitat de l'Agrupació Barça Jugadors.

L’Agrupació Barça Jugadors comptarà amb una finestra directa a Barça TV a partir del mes d’octubre. Coincidint amb l’estrena de la nova temporada, el canal de televisió del FC Barcelona incorporarà un espai dedicat a l’actualitat de l’Agrupació. El programa Seguim en Joc combinarà actualitat i temes de fons amb l’objectiu d’explicar el dia a dia de l’associació d’exjugadors del Club i recuperar la història viva del FC Barcelona. Així, cada programa inclourà un reportatge de seguiment a un exjugador del primer equip, per conèixer com és una dia en la seva vida en l’actualitat, en combinació amb els records que conserva de la seva estada al Barça. També es dedicaran uns minuts a conèixer més a fons alguna dels àmbits d’acció de l’Agrupació, com les propostes de formació i borsa de treball, o l’àrea esportiva. També hi haurà un espai reservat per l’actualitat més destacada del col·lectu d’exjguadors del Club, com els partits de futbol, l’activitat formativa o els actes institucionals més rellevants. Les penyes també tindran el seu espai al Seguim en Joc, ja que cada mes s’organitzarà un concurs relacionat amb la història del Barça amb una penya com a protagonista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut