Lobo Carrasco parlarà d'esport i salut a Salou

Lobo Carrasco parlarà d'esport i salut a Salou

L'exjugador del Barça participarà al programa "Enganxa't a l'esport" organitzat per l'Agrupació.

La jornada Enganxa’t a l’esport, organitzada per l’Agrupació Barça Jugadors per promocionar el futbol com a font de salut i prevenció, arribarà a Salou divendres vinent 18 d'octubre. L’acte principal serà una taula rodona amb la participació de Lobo Carrasco, jugador del FC Barcelona entre 1977 i 1989, a les 20.00 hores al Teatre Auditori de Salou. Foto: ABJ / Iolanda Godia.

Amb la implicació de l’Ajuntament de Salou, La Caixa, l’Agència de Salut Pública de Catalunya, la Fundació Esportsalus i la col•laboració de la Penya Barcelonista de Salou, la jornada té l’objectiu de fomentar l’esport com a factor de protecció davant les conductes de risc. Des de la seva posada en marxa el 2006, l’Enganxa’t a l’esport ja ha visitat gairebé 60 localitats d’arreu del territori, promocionant l’activitat esportiva a través de l’experiència i les reflexions dels exjugadors del FC Barcelona.

La jornada constarà de dues activitats protagonitzades per Lobo Carrasco. La primera es tracta d’una xerrada dirigida a joves esportistes de 10 a 12 anys on es parlarà de diferents valors del futbol com la constància, el treball o la tolerància a la frustració. La segona activitat, oberta a tot el públic, és una taula rodona on s’aborden els beneficis de l’esport, especialment en l’àmbit de la prevenció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut