El curs d'ús del vídeo a l'esport acaba amb pràctiques a la Ciutat Esportiva

El curs d'ús del vídeo a l'esport acaba amb pràctiques a la Ciutat Esportiva

Acaba amb èxit el primer curs d'aquest trimestre per a exjugadors del FC Barcelona.

Els alumnes de "Vídeo a l'esport" han acabat el curs amb una sessió a la Ciutat Esportiva, on han pogut posar en pràctica els seus coneixements durant l'entrenament del Femení. El curs, una de les propostes de l'Àrea de Formació i Desenvolupament per aquest trimestre, ha introduït els exjugadors participants en l'anàlisi del rendiment del jugador de futbol mitjançant les noves tecnologies.

Durant les sessions del curs, que s'han desenvolupat a la seu de l'ABJ, els alumnes han pogut aprendre els diferents tipus de gravació (tècnica i tàctica), els dispositius necessaris, els conceptes tècnics, així com també la presentació dels treballs en informes per presentar als jugadors i les noves tendències en distribució de vídeos.

El curs "Vídeo a l'Esport" forma part  de l'itinerari al voltant de la formació esportiva, que continuarà amb "Scouting I" i "Bases nutricionals per als joves jugadors". El programa de formació és gratuït i està dirigit a tots els exjugadors del FC Barcelona que són socis de l'Agrupació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut