Partit amb els veterans del Galatasaray

Partit amb els veterans del Galatasaray

L'equip de l'Agrupació perd per 1 a 0 al partit disputat al Turk Telekom Arena Stadium d'Istanbul

L'equip d'exjugadors del FC Barcelona i els veterans del Galatasaray van disputar un equip amistós dissabte passat a Istanbul. El partit, que va acabar amb la victòria de l'equip local per la mínima (1-0), va suposar el desplaçament d'una expedició de 30 persones en un viatge que també va servir per estrènyer relacions amb l'associació d'exjugadors de l'equip turc. El gol el va marcar Alp Kucukvardar als 41 minuts de joc.

El partit es va jugar a les 16.30 hores al mateix Türk Telekom Arena Stadium abans del partit de lliga que va disputar el primer equip del Galatasaray contra el Rizespor. A banda de l’expedició que va viatjar des de Barcelonaencapçalada pels directius Josep Moratalla, Josep Palau i Joan Vilà, també hi va participar Gica Hagi, exjugador dels dos equips. Amb el grup també hi va coincidir un altre exjugador blaugrana, Gica Popescu.

Amb l’expedició també hi va ser Carles Cuadrat, exjugador del Barça que es coneix molt bé el Galatasaray, ja que va formar part del cos tècnic quan Frank Rijkaard va ser l’entrenador de l’equip turc. L'equip blaugrana va estar format pels següents jugadors: Felip Ortiz, Xavier Sánchez Jara, Robert Fernández, Carles “Mingo” Pladevall, Carles Cuadrat, Víctor Muñoz, Miguel Angel Lozano, Joan Blanquera, Albert Tomàs, Sergi Pérez, Javier Delgado, Pablo Maqueda, Francesc Framis, Javi Molina, Quique Cárcel,
Marcos Zamora, Sergio Chavarría, Xavier Vilches, Salvador Miracle, Carles Rexach II i Sergi Rácano.



Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut