36 raons per seguir en joc

36 raons per seguir en joc

Els exjugadors del FCB poden accedir a 6 cursos presencials i 30 a distància

Un curs d’anglès, un sobre l’ús del vídeo a l’esport i un altre d’informàtica són les primeres tres propostes formatives que l’Agrupació ha començat a impartir des de fa pocs dies a la mateixa seu. Després de la bona acollida de l’any passat, en què hi va haver gairebé 140 alumnes als cursos proposats, l’Àrea de Formació i Desenvolupament encara l’últim trimestre de l’any amb 6 cursos presencials i 30 on-line destinats al col•lectiu d’exjugadors del FC Barcelona. L’objectiu del programa de formació és incrementar les competències dels membres de l’Agrupació que busquen millorar en l’àmbit professional. Per això el ventall de propostes respon a matèries generals, com els idiomes, i l’ofimàtica i també a matèries específiques com la gestió o les habilitats directives. Finalment, i tenint en compte l’interès lògic dels alumnes en l’àrea futbolística, s’ofereixen propostes relacionades amb la formació esportiva.

Els primers que ja han començat són els d’anglès, que continua el nivell assolit a finals del curs anterior, un sobre l’anàlisi del rendiment del jugador de futbol mitjançant l’ús de les noves tecnologies i el curs de nivell bàsic d’informàtica i ofimàtica. Al llarg de l’octubre i novembre començaran els cursos d’Scouting  I (Anàlisi del rendiment del jugador a partir de l’observació i l’anàlisi del seu joc), bases nutricionals per als joves jugadors i gestió de les emocions.

Cursos on-line, accessibles només amb un clic
L’Agrupació proposa des d’aquest setembre un catàleg de 30 cursos de formació on-line, igualment gratuïta, per a tots els membres de l’entitat. De moment ja s’hi han apuntat 25 persones, que s’han decantat d’una manera especial pels cursos d’idiomes, informàtica i prevenció de riscos laborals. Tal com assegura el directiu de l’ABJ, Marco A. Escobar, amb aquesta oferta on-line “volem fer accessible el servei de formació a totes les persones vinculades a l’Agrupació i que per qüestions de disponibilitat horària o per distància no poden acudir als cursos presencials”. Les temàtiques que s’ofereixen en aquest tipus de cursos són els idiomes, informàtica, gestió i competències. La xifra de 25 persones que ja han començat els cursos a través d’Internet constata la bona acollida que ha tingut aquest servei de l’ABJ entre els seus membres.

Enllaç directe al portal de formació on-line


Borsa de treball també per a familiars directes
Una altra de les novetats que presenta l’Àrea de Formació i Desenvolupament per aquest trimestre és que el servei de borsa de treball s’obre no només als exjugadors del Barça, sinó també als seus familiars de primer grau. L’objectiu d’aquest servei és oferir una sortida laboral als socis de l’Agrupació i els seus familiars directes a partir de l’anàlisi de cada perfil i també a partir de les ofertes que hi ha al mercat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut