Nou curs sobre l'ús del vídeo a l'esport, per a exjugadors del Barça

Nou curs sobre l'ús del vídeo a l'esport, per a exjugadors del Barça

L'Agrupació proposa per aquest trimestre 6 cursos presencials, 40 cursos on-line. La borsa de treball s'obre a partir d'ara també a familiars directes dels exjugadors.

L'Agrupació Barça Jugadors ofereix durant aquest trimestre un extens programa de formació dirigit als exjugadors del FC Barcelona. La seu social acollirà 6 cursos presencials, mentre que a través de la plataforma on-line es poden cursar una quarantena de propostes relacionades amb idiomes, gestió, ofimàtica, disseny web i habilitats directives. Pel que fa als cursos que s'impartiran de manera presencial a l'Agrupació, la novetat per aquest trimestre és "L'Ús del vídeo a l'esport", que explicarà com analitzar el rendiment del jugador de futbol mitjançant l'ús de les noves tecnologies, a més d'oferir formació sobre càmeres, tècniques de gravació i edició de vídeo. Els altres cursos que es proposen al llarg d'aquest primer trimestre de la temporada són Anglès II, Scouting I, Gestió de les Emocions, Informàtica i Bases nutricionals per als joves jugadors.

Borsa de treball ampliada

Des d'aquest mes de setembre, la borsa de treball i orientació professional està obert, també, als famliars directes dels exjugadors del Club. D'aquesta manera l'Agrupació dóna resposta a una demanda que havia sorgit dels mateixos associats, i entenent que afavorint la inserció i el desenvolupament professional de l'entorn més immediat també es contribueix a la millora de la qualitat de vida de l'exjugador.

[[BOTOVERMELL::Cursos 1r. trimestre 2013-2014++::http://media4.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/065/335/original/ABJ_Formaci__Setembre_Triptic_2013.v1378287314.pdf::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Més info i inscripcions a: formacio@jugadorsfcbarcelona.cat

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut