Jugar contra els exjugadors del Barça: una gran experiència

Jugar contra els exjugadors del Barça: una gran experiència

L'equip de l'Agrupació i els representants d'una empresa de Dubai s'enfronten al Camp 3 del Miniestadi

El dimarts 15 de gener l'equip de l'Agrupació Barça Jugadors va jugar un amistós al Camp 3 del Miniestadi contra un equip format per treballadors de Tabuk Pharmaceuticals, una empresa farmacèutica de Dubai. En aquesta ocasió, van ser Josep "Cuca" Palau i José Ramírez "Lico" qui van entrenar el conjunt blaugrana, que va acabar guanyant el partit per 11 gols a 2. Palau ha destacat que, tot i el resultat final, "l'equip rival estava molt agraït".

Com ja és tradició, abans que comencés el partit l'Agrupació va regalar a l'equip contrari una samarreta blaugrana, així com un diccionari d'exjugadors del Club. Amb amistosos com el de dimarts, l'Agrupació ofereix a les empreses l'oportunitat de jugar un partit amb els exjugadors del FC Barcelona. Cristino López, exjugador blaugrana i membre de l'Agrupació, valora positivament les experiències d'aquest tipus, ja que els permet "compartir el futbol amb persones d'altres cultures". Afegeix, a més, que d'aquesta manera "l'Agrupació es dóna a conèixer en altres àmbits, més enllà dels esportius".

López ja havia participat en els partits de Nadal al Miniestadi, però aquest amistós va ser el seu primer partit oficial amb l'Agrupació, i d'aquest n'ha volgut destacar "el bon ambient que vaig tenir amb tots els meus companys de vestuari". 

En aquesta ocasió, l'equip de l'Agrupació estava format per Xavi Guzmán, Sergi Pérez, Cristino López, Òscar Lausín, Jordi Rebollo, Álvaro Gómez, Javi Delgado, Jordi Martínez, Javi Vilches, Juanjo Ruiz, Dani Martínez, Carles Rexach, Samuel Okunowo, Marcos Zamora, Jofre Mateu, Xavi M. Villena i Joan Blanquera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut