Amb els Barça Legends a Manchester

Amb els Barça Legends a Manchester

El partit entre el Barça Legends i el Manchester United porta més de 30.000 espectadors a Old Traford

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) va acompanyar els Barça Legends en el seu viatge cap al Regne Unit. Ramon Alfonseda, president de l'ABJ, i Eduardo Juan, directiu de l'ABJ, van encapçalar l'expedició juntament amb Pau Vilanova, directiu del FC Barcelona. "L'acollida per part del Manchester United va ser impressionant, ens van tractar perfecte. Hi van participar jugadors molt importants i també hi va haver un gran desplegament mediàtic", comenta Juan.

El Barça Legends no va poder remuntar a Old Trafford l'avantatge (1-3) que el Manchester United va aconseguir al Camp Nou. Els blaugrana, però, van igualar (2-2) un enfrontament que semblava perdut. Gaizka Mendieta i Luis Garcia van certificar l'empat al tram final del partit. No obstant això, la jornada va anar més enllà del terreny de joc.

Eduardo Juan reconeix que l'ocasió va servir per aproximar l'Agrupació al Barça. "Es va demostrar que no som dues entitats, som una mateixa on treballem només en una direcció. La bona convivència va ser molt significativa", conclou. Aquesta experiència, segons Juan, deixa constància de l'abast de l'ABJ i promet l'organització d'altres esdeveniments en un futur pròxim.

Entre els diferents actes que es van celebrar, l'Agrupació va tenir l'ocasió de conèixer dues llegendes dels ‘red devils’: l'exfutbolista anglès Bobby Charlton i l'exentrenador -també exjugador- Alex Ferguson. També es va assistir a un sopar d'excepció que va comptar amb la presència de Juan Mata, actual jugador del Manchester United, i Gaizka Mendieta, exjugador del FC Barcelona que va acabar la seva carrera esportiva a la Premier League vestint la samarreta del Middlesbrough.

Finalment, cal destacar que el partit va suposar l'estrena del 'Chapi' Ferrer com a entrenador del Barça Legends després de substituir Jose Mari Bakero a la banqueta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut