Sergi Roberto, guanyador del 8è Premi Barça Jugadors

Sergi Roberto, guanyador del 8è Premi Barça Jugadors

Un jurat format per especialistes del món de l’esport i el periodisme han escollit el futbolista català com el jugador amb més joc net de la temporada

Sergi Roberto és el guanyador del Premi Barça Jugadors, el guardó que concedeix la Agrupació Barça Jugadors (ABJ) per premiar el futbolista del primer equip del FC Barcelona amb més joc net durant la temporada passada. Un jurat format per 18 personalitats procedents del món de l’esport i el periodisme ha escollit el futbolista català en detriment dels altres cinc finalistes, Iniesta, Piqué, Messi, Ter Stegen i Umtiti, que van ser els més votats durant la campanya pels més de 2.000 aficionats culers que van participar.

El jurat ha tingut en compte la humilitat de Sergi Roberto i la seva facilitat per adaptar-se en tot moment a les necessitats de l’equip. A més, aquest any ha sigut protagonista de les dues fotografies de la temporada: el sisè gol de la remuntada davant el PSG i el contraatac per propiciar el 2-3 de Messi al Santiago Bernabéu. El jugador representa l’essència dels valors de La Masia i és un mirall per les noves generacions de culers: amb treball i il·lusió tot és possible.

Altres guanyadors del Premi Barça Jugadors en anteriors edicions han estat Leo Messi, Javier Mascherano, Carles Puyol, Xavi Hernández (en dues ocasions), Andrés Iniesta i Bojan Krkic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut