Els exjugadors del FC Barcelona fan un clínic amb 200 infants de Lesbos

Els exjugadors del FC Barcelona fan un clínic amb 200 infants de Lesbos

La jornada de l'Agrupació i la Fundació a Grècia arriba al seu equador. La delegació blaugrana ha visitat el camp de refugiats de Kara Tepe

L’expedició de l’Agrupació Barça Jugadors i la Fundació FC Barcelona ha complert ja la meitat de la jornada solidària amb les persones refugiades de Lesbos (Grècia). Aquest matí, l’equip d’exjugadors del FC Barcelona ha fet un clínic amb 200 infants locals i també nenes i nens del camp de refugiats de Kara Tepe.
 
Una quinzena de membres de l’Agrupació ha fet de monitors d’aquests infants en un clínic on també hi han assistit els pares. Voluntaris de la Fundació Stravros Niarchos, patrocinadora de la jornada, han contribuït a l’èxit del clínic. Prèviament, la delegació blaugrana ha visitat el camp de refugiats de Kara Tepe, a la capital Mitilene. La majoria de les 1.500 persones que hi viu són de nacionalitat síria i afganesa i fugen de la guerra als seus països.

Està previst que la jornada culmini aquesta tarda amb un partit de veterans que es disputarà amb una selecció d’exjugadors grecs i que es jugarà a l’estadi de Mitilene. L’acció d’avui persegueix fomentar la integració social i sensibilitzar la comunitat internacional sobre la situació en què es troben milers de refugiats a Grècia i que estan a l’espera de ser ubicats a la resta de països de la Unió Europea. 

El novembre passat, l’Agrupació Barça Jugadors ja va organitzar una jornada de solidaritat amb els refugiats a Grècia. En aquella ocasió, l’acció es va gestionar amb l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR) i es va desenvolupar a Ioiannina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut