Meritori tercer lloc a Txèquia

Gran nivell en el torneig Souboj Legend de Brno on ha participat l'Agrupació

A l’Europa continental són habituals quan ha acabat la temporada o en les jornades de descans un tipus de competicions amb una combinació perfecte que assegura un bon espectacle: partits en format futbol 5 i porter i amb una durada molt breu -16 minuts en aquest cas-. L’ABJ ja hi té experiència, i en aquesta ocasió ha participat en el torneig Souboj Legend (Duel de Llegendes) que es va disputar el 3 de juny passat a Brno (República Txeca).

L’equip d’exjugadors del FC Barcelona va ser el convidat especial d’una competició que va reunir 9 equips més, tots ells provinents de la mateixa Txèquia i també d’Eslovàquia. La marató de partits es va disputar en una instal·lació construïda al costat de l’estadi Za Luzankami de la ciutat txeca. En una jornada de calor rigorosa per l’època i la zona -es van assolir els 32 graus- els partits de la fase de grups es van anar succeint a un ritme trepidant des de dos quarts de deu del matí. Després de guanyar dos partits i de perdre’n altres dos, l’equip de l’ABJ va obtenir el passi per a la semifinal, en què va perdre per la mínima i per 1-0 amb el Sigma Olomouc, l’equip que finalment va guanyar el torneig.

Els membres de l’ABJ que van formar l’equip van ser Jon Andoni Goikoetxea, Fréderic Déhu, Jofre Mateu, Mario Rosas, Joan Cañadas, Javier Delgado, Jaume Llaveria, Sergi Pérez, Oscar Ollés i Sergio Chavarría. Els directius Josep Palau i Eduardo Juan van encapçalar l’exepedició.