L'ABJ convoca tres beques per reforçar l'anglès a Manchester

L'ABJ convoca tres beques per reforçar l'anglès a Manchester

La beca inclou una formació a Barcelona i una estada al Regne Unit per aprendre al Manchester United

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ), a través del servei de Formació i Borsa de Treball, ha convocat tres beques d'ampliació de coneixements de llengua anglesa vinculada a la pràctica del futbol pels exjugadors del FC Barcelona.

La beques -valorades cadascuna en 1.500 euros que l'ABJ aportarà- estan dirigides a socis de l'Agrupació Barça Jugadors amb una antiguitat mínima de 6 mesos abans del 31 de juliol de 2017. L'objectiu és que puguin millorar els coneixements i conceptes futbolístics en anglès i posar-los en pràctica a l'àmbit professional.

Eduardo Juan, directiu de l'Agrupació i encarregat d'aquest projecte, comenta que per optar a la beca cal tenir un perfil determinat: "Busquem un entrenador que tingui un coneixement mitjà-alt de l'anglès i que sigui capaç de comprometre's completament amb aquesta oportunitat pel que suposa per ell mateix i per l'ABJ", ressalta Juan.

En els diferents documents adjunts hi ha tota la informació amb les bases de la convocatòria, que inclou una formació de tres setmanes a Barcelona durant el mes de juliol i una estada de cinc dies a Manchester on es combinarà la part teòrica amb la pràctica dins la mateixa estructura de futbol base del Manchester United.

La bona relació entre l'Agrupació Barça Jugadors i el Manchester United ha permès que finalment es concretés aquesta oportunitat pels membres de l'entitat. El viatge dels exjugadors cap al Regne Unit només serà el principi, ja que es preveu que en un futur pròxim també tres entrenadors de les categories inferiors dels "red devils" viatgin a la ciutat comptal per conèixer el funcionament dels equips de la Masia.

Les sol·licituds per optar a la beca es poden presentar a partir del 29 de maig i fins al dijous 8 de juny.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut