ABJ al Canadà: el ventall d'oportunitats laborals s'amplia pels exjugadors del Barça

ABJ al Canadà: el ventall d'oportunitats laborals s'amplia pels exjugadors del Barça

Xavi Moro i Jordi Martínez coordinen un campus de futbol a Toronto amb joves futbolistes de 7 a 16 anys

Els exjugadors del FC Barcelona i membres de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ), Jordi Martínez i Xavi Moro han visitat recentment la ciutat de Toronto (Canadà) per dirigir el primer campus internacional organitzat per ISL Futbol a terres canadenques.

Per l'Agrupació, els objectius del viatge eren diversos. En primer lloc, els exjugadors del Barça, i ara entrenadors, van tenir l'oportunitat de gaudir d'un espai on poder desplegar els seus coneixements i experiències. En segon lloc, es va aprofitar l'oportunitat per contemplar la possibilitat d'organitzar un altre campus aquest estiu. En definitiva, es van crear noves aliances amb entitats del Canadà perquè en un futur aquests lligams puguin generar noves oportunitats pels membres de l'ABJ.

ISL Futbol - empresa col·laboradora de l'ABJ- es dedica a la gestió esportiva en el sector del futbol. Gràcies a la col·laboració amb la FCB Escola, l'empresa organitza campus per tots els Estats Units. En aquest cas, però, ISL Futbol hi ha treballat conjuntament amb Rush Canada Soccer Academy per crear-ne un a Brampton, Ontario.

Així doncs, des del 13 al 17 de març, nens i nenes de 7 a 16 anys van poder gaudir de les sessions d'entrenament dirigides pel Jordi Martínez i Xavi Moro. Els entrenadors van estar a peu de camp per garantir que les activitats planificades es realitzaven amb èxit.

En finalitzar l'estada, es va sortejar una samarreta del Barça signada per Luis Suárez, Andrés Iniesta, Leo Messi, Neymar i Rafinha. També es va atorgar a dos nens un gran premi: viatjar a Barcelona per conèixer la ciutat i el Club. Els dos joves s'afegiran a altres seleccionats de diferents campus repartits pels Estats Units. Tots plegats formaran part de l'expedició que viatjarà pròximament a la ciutat comtal.

Els nens tindran l'oportunitat d'entrenar amb la FCB Escola, conèixer les instal·lacions i la història del Club mitjançant la Camp Nou Experience, veure un partit en directe a l'Estadi i, fins i tot, trobar-se amb alguns dels jugadors del primer equip.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut