L'Agrupació Barça Jugadors creix amb la incorporació de 32 jugadores i exjugadores del FCB Futbol Femení

L'Agrupació Barça Jugadors creix amb la incorporació de 32 jugadores i exjugadores del FCB Futbol Femení

Són 13 jugadores del primer equip i 19 exjugadores de màxima categoria i de futbol base. Algunes d'elles cursaran el curs d'entrenador de futbol amb l'Agrupació.

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) incorpora des d'aquesta setmana 32 nous membres. Es tracta de 13 jugadores del primer equip del FCB Futbol Femení i de 19 exjugadores del primer equip i d'altres categories. És la segona entrada en bloc d'exjugadores del FC Barcelona a l'ABJ, després que el 2013 ingressessin a l'ABJ les primeres sòcies exjugadores, que havien format part del primer equip femení del FC Barcelona, el 1970.

Una comissió de treball formada per representants del col·lectiu i directius de l'ABJ vetllarà perquè l'acollida de les noves membres sigui efectiva i es puguin atendre les seves necessitats com a sòcies. Els cursos bàsics i avançat d'entrenador de futbol organitzats per l'ABJ, que estan a punt de començar, ja comptaran entre els seus alumnes amb algunes de les noves sòcies exjugadores.

Pel president de l'ABJ, Ramon Alfonseda, la incorporació de les exjugadores del Club "era una assignatura pendent de la qual n'estem enormement satisfets, ara ja podem dir que l'Agrupació és la gran casa de tots els exjugadors de futbol del Club". De la seva banda, les exjugadores blaugrana que han liderat el procés, Noemí Rubio, Aida García i Flor de Luna Pila, volen que aquesta incorporació "serveixi per fer més gran el FC Barcelona, l'Agrupació i Catalunya; busquem el reconeixement de les exjugadores i jugadores que han jugat al FCB Femení a les diferents etapes". També estan convençudes que la seva entrada a l'ABJ pot contribuir al reconeixement del futbol femení a nivell internacional.

L'ABJ organitzarà properament un acte de benvinguda a les noves exjugadores sòcies de l'ABJ a la Seu Social. 

Noves sòcies de l'ABJ

Jugadores actuals 1r. equip FCB
Ane Bergara
Míriam Diéguez
Irene del Rio 
Ruth Garcia
Gema Gili
Jennifer Hermoso
Vicky Losada
Leila Ouahabi 
Sandra Paños
Alexia Putellas
Laura  Ràfols
Melani Serrano
Marta Unzué
 
 
Exjugadores del FCB
Maria José Camacho
Esther Casals
Silvia Diaz 
Paulina Ferre
Aida Garcia
Maria Goretti 
Cristina Jiménez
Silvia Manana 
Araceli Miquel 
Alba Montserrat
Neus Montserrat
Olga Moreno
Melisa Nicolau
Flor de Luna Pila
Maria del Pilar Puig 
Maria Isabel Quiles 
Noemí Rubio
Esther Torrecilla
Veronica Treviño
 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut