L'ABJ assisteix per segon any a la convenció de la NSCAA

L'ABJ assisteix per segon any a la convenció de la NSCAA

L'Agrupació busca augmentar el número d'incorporacions d'exjugadors del Barça en projectes professionals als Estats Units

L’Agrupació Barça Jugadors ha estat present en la convenció de la National Soccer Coaches Association of America (NSCAA), que s’ha celebrat a Los Angeles (Estats Units) entre l’11 i el 15 de gener. Es tracta de la trobada de futbol més important del país, on més enllà del negoci es posa èmfasi en les possibilitats professionals dels entrenadors. En aquest sentit, l’Agrupació ha volgut aprofitar la seva presència a la convenció per donar un nou impuls a les iniciatives posades en marxa el 2016 per obrir un nou mercat laboral per als exjugadors del FC Barcelona que continuen la seva carrera professional com a entrenadors o monitors. La delegació de l’ABJ ha estat formada pel president, Ramon Alfonseda, i el director, Luis Ortiz de Zevallos.

De la mà d’ISL Futbol, empresa partner de l’ABJ, s’han fet contactes amb l’objectiu de materialitzar la incorporació d’exjugadors blaugrana en tasques d’entrenador, scouters o monitors en clubs de futbol dels Estats Units. El futbol és un esport en ple creixement al país i cada vegada hi ha més demanda de personal amb qualificació per poder desenvolupar aquestes tasques. En aquest sentit, membres de l’Agrupació com Juan Carlos Carreras, Jordi Martínez i Xavi Moro ja han tingut en els últims mesos de treballar en diferents projectes als Estats Units. Gestions fetes a través de la borsa de treball de la Fundació Barça Veterans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut