Els exjugadors del Barça fan un clínic per a 220 infants refugiats a Grècia

Els exjugadors del Barça fan un clínic per a 220 infants refugiats a Grècia

L’ABJ ha visitat el camp de refugiats de Ioannina

Un clínic per a 220 infants de la regió de Ioannina (Grècia) i la visita a un dels 8 camps de refugiats que hi ha a la zona han configurat la primera part de l’acció #FCBPlayers #WithRefugees organitzada per l’Agrupació Barça Jugadors aquest divendres 18 de novembre en col·laboració amb l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR) i amb el suport del PAS Giannina CF. L’objectiu de la jornada protagonitzada pels exjugadors del FC Barcelona és solidaritzar-se amb les persones refugiades o sol·licitants d’asil a Grècia, aconseguir fons per a la seva protecció i assistència, i reconèixer l’esforç d’acollida del poble grec. La jornada se celebra en el marc de les accions impulsades des de la Fundació FC Barcelona i des del Club en ajuda als refugiats arribats d’Europa.

La delegació de l’Agrupació Barça Jugadors, composta per exjugadors del Club i encapçalada pel president, Ramon Alfonseda, ha visitat aquest matí el camp de refugiats de Katsikas, a Ioannina, com a símbol de les prop de 50.000 persones que en aquests moments viuen refugiades a Grècia. Posteriorment, han organitzat un clínic esportiu per a 220 nenes i nens provinents de 8 camps de la regió. Els mateixos exjugadors han dissenyat i han fet de monitors a les diferents estacions del clínic. 

La jornada culminarà aquesta tarda a partir de les 19 hores amb un partit benèfic entre els veterans del PAS Giannina CF i l’equip de l’ABJ, que es jugarà a l’estadi Zosimades de Ioannina. L’equip d’exjugadors del Barça estarà format per Meho Kodro, Fréderic Déhu, Mario Rosas, Javier Guzmán, Haruna Babangida, Sergio García, Javi Delgado, Xevi Molist, Sergi Pérez, Joan Blanquera, Landi, Andreu Ferrés i Jonathan Ortuño. Finalment Gica Popescu, Jari Litmanen i Juan Carlos Rodríguez no han pogut acompanyar la delegació per motius personals d’última hora.

L’Agrupació Barça Jugadors vol agrair la col·laboració en la realització d’aquest viatge solidari a les empreses Vueling, Arenalia, Josma Sport Gol i Roger’s.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut