L’ABJ realitzarà una jornada de solidaritat amb els refugiats de Grècia

L’ABJ realitzarà una jornada de solidaritat amb els refugiats de Grècia

L'acció, que es fa en col·laboració amb ACNUR i el club grec Pas Giannina, s'ha presentat aquest dilluns al Camp Nou
L’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha organitzat l’acció #FCBPlayers #WithRefugees, una jornada de solidaritat amb els refugiats a Grècia, el proper divendres 18 de novembre. L’acció es farà a la ciutat de Ioannina i es fa en col·laboració amb l’Agència de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR) i el PAS Giannina CF, el club local.
 
Amb aquesta iniciativa, l’ABJ vol contribuir a despertar la sensibilitat i consciència de la comunitat internacional davant la situació en què es troben milers de refugiats a Grècia i a l’espera de ser reubicats als països de la Unió Europea, i impulsar una campanya de captació de fons a nivell global que permeti ajudar a cobrir les necessitats d’aquestes persones amb l’arribada de l’hivern. L’ABJ també vol reconèixer els esforços d’acollida del poble grec. Aquesta jornada es celebrarà en el marc de les accions impulsades des de la Fundació FC Barcelona i des del Club en ajuda als refugiats arribats d’Europa.
 
La delegació composta per exjugadors del FC Barcelona, i encapçalada pel president de l’ABJ, Ramon Alfonseda, visitarà el camp de refugiats Katsikas a Ioannina, com a símbol de les més de 50.000 persones que en aquests moments es troben refugiades a Grècia. A més de la visita, l’ABJ oferirà un clínic esportiu per a 150 infants provinents dels 6 camps de refugiats que hi ha a la zona. La jornada culminarà amb un partit benèfic entre els exjugadors del Barça i els veterans del PAS Giannina, club de primera divisió de la lliga grega. Aquest partit servirà per captar fons a favor dels programes de protecció i assistència de l’ACNUR a Grècia.
 
El programa de la jornada #FCBPlayers #WithRefugees del 18 de novembre, en què l’ABJ compta amb la col·laboració desinteressada de Vueling i Arenalia, serà el següent:
 
  • 9 hores Visita al camp de refugiats de Katsikas
  • 11 hores Clínic “Barça Experience Mini” amb infants refugiats a l’estadi Panipirotiko
  • 19 hores Partit Veterans Pas Giannina CF – Barça Jugadors
 
 

Llista d’exjugadors del FC Barcelona que participaran en l’acció #FCBPlayers #WithRefugees:

 
 
Gica Popescu
Jari Litmanen
Juan Carlos Rodríguez
Meho Kodro
Fréderi Déhu
Mario Rosas
Javier Guzmán
Haruna Babangida
Sergio García
Javi Delgado
Xavi Molist
Sergi Pérez
Joan Blanquera
Pedro José López “Landi”
Andreu Ferrés
Jonathan Ortuño
 
 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut