Antoni Pinilla comparteix la seva experiència amb els participants al campus d'ISL Futbol

Antoni Pinilla comparteix la seva experiència amb els participants al campus d'ISL Futbol

L'empresa, patrocinadora de l'ABJ, ha organitzat un nou campus a Barcelona

L'exjugador del FC Barcelona, Antoni Pinilla, va protagonitzar aquest divendres 28 d'octubre una xerrada sobre els valors del Club davant dels participants al campus organitzat per ISL Futbol a Barcelona. A partir de l'acord de patrocini amb l'empresa americana i l'Agrupació Barça Jugadors, els integrants del campus van assistir a l'Auditori 1899 en un acte on van poder aprofundir sobre quina és la identitat del Barça i com la viuen els jugadors del Club.

Antoni Pinilla, blaugrana entre 1989 i 1992, els va explicar com els jugadors del Club reben una formació que va més enllà de l'esportiva, a partir de la mateixa experiència al futbol base i com es treballen els valors. ISL, que gestiona diferents FCB Escola als Estats Units, ha organitzat aquests dies un campus a Barcelona per a 200 nois i noies americans. La relació amb l'ABJ els permet aprofundir més sobre la identitat del Club, i també fer activitats diferents més vinculades a l'experiència.

ISL i l'ABJ mantenen un acord de col·laboració que preveu que diferents exjugadors amb formació esportiva puguin accedir als campus que aquesta empresa organitza a diversos estats dels Estats Units. Al mateix, l'Agrupació els acompanya en l'organització de les seves activitats a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut