L'Agrupació obre oficialment la temporada esportiva 2016-17

L'Agrupació obre oficialment la temporada esportiva 2016-17

Ramon Alfonseda, Pau Vilanova i Josep Moratalla animen els exjugadors del Barça a continuar fent créixer l'activitat esportiva de l'Agrupació

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha obert oficialment la temporada esportiva aquest dimarts. En un acte que s'ha fet a les instal·lacions del Miniestadi s'han reunit bona part dels 175 exjugadors del FC Barcelona que durant l'any participen a les activitats esportives - partits i entrenaments- de l'ABJ.

El president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, ha mostrat la seva confiança en què d'aquí a uns anys, el Nou Espai Barça, permetrà que els exjugadors del Club disposin de més i millors instal·lacions per poder desenvolupar la seva activitat esportiva. De la seva banda, Pau Vilanova, directiu del FCB responsable de les relacions amb l'ABJ, ha agraït el compromís dels exjugadors amb el Club i els ha encoratjat a fixar-se com a reptes per a la nova temporada, "el disfrutar, el no perdre el caliu i al saber mantenir el més que un Club". El vicepresident esportiu de l'Agrupació, Josep Moratalla, ha agraït específicament la tasca que de l'staff de l'àrea, configurada per entrenadors, delegats, encarregats de material, fisios, metges i responsables de magatzem. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut