4 membres de l'ABJ participen en campus de la FCB Escola

4 membres de l'ABJ participen en campus de la FCB Escola

Javi Delgado, Jordi Martínez, Carles Gimeno i Sergi Pérez han participat en campus de la FCB Escola a Holanda, Suïssa, Itàlia, Mèxic i Espanya

Quatre dels campus que la FCB Escola ha organitzat aquest estiu arreu del món han comptat amb la participació d'exjugadors del FC Barcelona i que són membres de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ). Tots ells han entrat en contacte amb l'escola a través del departament de Formació i Desenvolupament de l'ABJ, que fa uns mesos va gestionar el seu accés a la Borsa d'Entrenadors de la FCB Escola.

L'experiència que dóna la veterania sumada a la formació esportiva i coneixement del món del futbol, permet que aquests exjugadors puguin implicar-se directament en activitats organitzades per entitats esportives, com el cas de la FCB Escola. Algunes de les tasques que han realitzat en els campus són supervisar els exercicis dirigits dels monitors i també transmetre informació als entrenadors locals sobre la metodologia de futbol del Barça. Alguna de les seus, com el cas de Guadalajara (Mèxic), era la primera vegada que s'hi celebrava un campus de la FCB Escola.

Els 4 campus amb exjugadors del Barça

  • Campus a Amsterdam. Jordi Martínez, membre de l'ABJ, va participar en el campus de la FCB Escola a la capital holandesa, amb infants de 6 a 14 anys.
  • Campus FCB - Sport. En Javi Delgado va ser el responsable de l'equip Piqué en aquest campus que va reunir 150 nens procedents de tot el món.
  • Doble campus a Itàlia i Suïssa. L'exjugador del Barça Carles Gimeno va participar en dos campus a Itàlia (Venècia i Livigno) i un altre a Suïssa (Ginebra).
  • Campus a Mèxic. Sergi Pérez, membre de l'ABJ, va prendre part en el campus organitzat a Guadalajara i on van tenir una visita de luxe: la de l'exjugador del Barça, Rafa Márquez.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut