Els Tallers de Reminiscència de l’ABJ tornen a trepitjar el Camp Nou

Els Tallers de Reminiscència de l’ABJ tornen a trepitjar el Camp Nou

Els participants van gaudir d’un moment molt especial després de trepitjar l’Estadi i rememorar els grans èxits del Club.

Els Tallers de Reminiscència de l’Agrupació i la FEAFV tornen amb un nou trimestre i, en aquesta ocasió, els passats dies 8,9 i 10 de maig es van dur a terme tres jornades d’èxit amb la visita al estadi Camp Nou. En aquesta nova edició, els participants de les diferents residències van poder adentrar-se dins l’estadi blaugrana i van gaudir de les seves instal·lacions, compartint junts la història del Club.

 

A més, les visites dels tres dies van ser del més especial ja que els integrants no només van servir-se de la visita al coliseu culé sinó que, també, van poder trepitjar la gespa del terreny de joc i emportar-se una mica d’aquesta a casa. Sense cap mena de dubte, trepitjar el Camp Nou, els va fer remoure i rememorar records molt especials, vinculats, de per vida, amb l'essència i trajectòria històrica d’aquest equip.  

 

La visita del divendres 9 va comptar també amb la presència del president de l’ABJ, en Ramon Alfonseda, i l’ex jugador blaugrana Pau García Castany. Tots dos van acompanyar als allà presents i van gaudir d’una agradable jornada donant suport a una iniciativa que balla de la mà de l’Agrupació i de la Federació Espanyola d’Associacions de Veterans (FEAFV)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut