L'Agrupació participa a l'homenatge pòstum a l'expresident de l'EC Granollers

L'Agrupació participa a l'homenatge pòstum a l'expresident de l'EC Granollers

Els exjugadors del FC Barcelona guanyen els veterans locals i els del Sabadell en el triangular que es va jugar el dia 1 de maig

L'Agrupació Barça Jugadors va participar a l'Homenatge a Pere Moyano, expresident de l'EC Granollers que va morir el novembre del 2018. El torneig, celebrat aquest dimecres 1 de maig, va comptar amb la participació de l'ABJ i dels veterans del CE Sabadell, a més del combinat d'exjugadors de l'equip vallesà. En els moments previs al segon partit, els exjugadors del FC Barcelona van lliurar una samarreta de record a la família de Moyano.

Més enllà del resultat esportiu -l'Agrupació va guanyar els dos partits per 3-0 i 4-0- el torneig va servir de punt de trobada entre diversos jugadors que han defensat tant les samarretes del Granollers com del Barça: Ramon Bruch, Joan Cañadas, Joan Castillo, Gerard López, Sergi López, Alberto Manga, Jordi Martínez, Enric Moret i Oriol Vila.

El de dimecres va ser el segon compromís de l'equip de l'Agrupació des que Xavi Roca n'és l'entrenador. El també exjugador blaugrana en fa un balanç molt positiu: "Estic copsant un ambient molt agradable entre els companys, se senten molt partíceps amb l'Agrupació i es nota que gaudeixen en el terreny de joc". Entre el triangular del dia 27 d'abril a Sant Cugat i el de Granollers, hi han participat prop de 40 membres de l'Agrupació.

En el triangular de dimecres a Granollers hi van prendre part els següents exjugadors blaugrana: X.Guzman, Joan Cañadas, Sergi Martínez, Sergi Pérez, S.Okunowo, J.Ortuño, Javi Delgado, Xavi Molist, Didac Rodríguez, Jordi Martínez, Jofre Mateu, Jordi Ferrón, Juanjo Carricondo, O.Ollés, A.Cívico, C.Rexach, Miguel Angel, 
Aarón Bueno i Alberto Manga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut