La 18a Trobada Barça Jugadors ja comença a prendre forma

La 18a Trobada Barça Jugadors ja comença a prendre forma

L’acte, que serà el punt final de la Setmana Barça Jugadors, se celebrarà el 15 de juny a Cervera

La Trobada Barça Jugadors d’aquest any ja té lloc i data: serà el 15 de juny a Cervera, capital de la Segarra. L’Agrupació Barça Jugadors organitza aquest acte any rere any amb l’objectiu de crear lligams entre els exjugadors i les exjugadores que al llarg de la seva carrera esportiva han passat pel FC Barcelona. De fet, la Trobada està oberta a tots els exfutbolistes del Club, siguin o no membres de l’Agrupació.

 

La d’aquest any serà la 18a edició d’una Trobada que, com ja és tradició, serveix com a acte de culminació de la Setmana Barça Jugadors, que aquest 2019 tindrà lloc del 13 al 15 de juny. Aquesta serà la segona vegada que es fa a les Terres de Lleida, ja que la primera es va celebrar a Almacelles, al Segrià. Durant la jornada es duran a terme diverses activitats i, entre d’altres, hi haurà un matinal de partits de futbol per a tots els nivells i un dinar de germanor. A més, aquest any hi haurà un retrobament entre els companys i companyes que fa 25 anys van guanyar el doblet amb el Juvenil Sub19 i la Copa de la Reina amb el FCB Femení.

 

Ramon Bruch, coordinador de la Comissió de la Trobada, assegura que un dels objectius de la Trobada és el de “reviure temps passats”, i diu que “el fet de fer-la itinerant és una manera de facilitar l’assistència de la gent, perquè sempre hi ha persones que per desplaçament se’ls fa difícil venir”. Bruch considera que és una oportunitat perfecta per “fer barcelonisme i fer Agrupació”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut