Amistós de l’ABJ Femení amb les veteranes del CF Begues

Amistós de l’ABJ Femení amb les veteranes del CF Begues

Les blaugrana han convidat a les veteranes del CF Begues a jugar un amistós al Miniestadi

El divendres 5 d’abril l’ABJ Femení va jugar un amistós al Miniestadi contra les veteranes del CF Begues, entre les quals hi havia algunes mares d’esportistes del club del Baix Llobregat. La jornada va acabar amb un resultat de 10 a 1 a favor del conjunt blaugrana, amb Cristina Jiménez (6), Loli Lamarca (2), Irene Hervás (1) i Laia Fusté (1) com a golejadores. Joan Carles Hidalgo, entrenador de l’ABJ Femení, explica que “es va jugar a futbol 8 per tal d’aprofitar al màxim les jugades per banda”. 

 

El tècnic blaugrana assegura que la iniciativa de celebrar aquest amistós va sorgir arran de l’entrenament que l’ABJ Femení va fer conjuntament amb el CF Begues el setembre del 2018. De fet, va ser Hidalgo qui va convidar a l’equip local al Miniestadi, i diu que “el partit de divendres va ser una bona oportunitat per promocionar les jugadores del Begues”.  

 

Vanesa Cabeza, portera del conjunt blaugrana, explica que “va ser un partit molt divertit, inclús diferent, perquè l’objectiu que teníem no era tant de competir sinó de passar-nos-ho bé”. A més, Cabeza afegeix que “quan van marcar ho van celebrar com si haguessin guanyat la Copa d’Europa. Van posar-hi moltes ganes”. D’altra banda, Ester Inglés coincideix amb la seva companya de vestuari i diu que “ja sabíem que hi havia diferència entre tots dos equips, però cal tenir en compte que són noies que tot just han començat a jugar ara”. “Són molt maques, vam riure molt i estaria bé que hi hagués més partits així”, conclou l’exjugadora blaugrana.

 

Van ser 15 les jugadores que divendres van defensar els colors blaugrana: Veronica Arcos, Vanesa Cabeza, Laia Fusté, Gemma Giró, Irene Hervás, Esther Imaz, Ester Inglés, Cristina Jiménez, Loli Lamarca, África Ocaña, Adelina Pastor, Flor de Luna Pila, Vanessa Romero, Angela Ruiz i Esther Torrecilla. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut