La campanya #pelsvalents centra el nou amistós de l’ABJ

La campanya #pelsvalents centra el nou amistós de l’ABJ

Els blaugrana juguen a l’Hospitalet de Llobregat en benefici del futur Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu

El dissabte 16 de març l’equip de l’Agrupació Barça Jugadors va jugar un partit benèfic al Camp Municipal La Feixa Llarga de l’Hospitalet de Llobregat contra un combinat d’agents de la Guàrdia Urbana de la mateixa localitat. Els blaugrana, entrenats per Josep “Cuca” Palau, van saltar al terreny de joc en benefici de #pelsvalents, una campanya destinada a la construcció del futur SJD Pediatric Cancer Center. La jornada, organitzada per l’Hospital de Sant Joan de Déu, la Guàrdia Urbana i l’Ajuntament de l’Hospitalet, tenia per objectiu la recaptació de donatius per dita campanya. 

Fernando Pradells, agent de la Guàrdia Urbana de la localitat barcelonina i exjugador del FC Barcelona, va ser el promotor del partit. “Vaig proposar a l’ABJ la possibilitat de muntar un partit benèfic, i la predisposició per part de l’entitat va ser immediata”, diu Pradells. De fet, l’exblaugrana explica que “vull agrair la participació de l’Agrupació i de tots aquells que, directa o indirectament, han fet possible la jornada solidària”.

L’amistós va acabar amb victòria blaugrana (6 a 1). Per part de l’Agrupació, van ser Oscar Ollés (2), Jofre Mateu (1), Jordi Martínez (1), Cristino López (1) i Dídac Rodríguez (1) els encarregats de fer pujar el marcador. Pel que fa a la part institucional, va ser el vicepresident de l’Agrupació, Félix Barrado, qui va representar l’entitat. De fet, va ser ell l’encarregat de lliurar uns obsequis als infants de la PB Petits Valents que van presenciar el partit.

El vincle entre el FC Barcelona i el CE l'Hospitalet, però, va més enllà del terreny de joc, i és que hi ha més d'un jugador que ha passat per ambdós clubs. Un exemple n'és Xavi Molist, entrenador de l'Hospitalet, exjugador del FC Barcelona i directiu de l'Agrupació que dissabte va assistir a la trobada. A més, entre els jugadors que van vestir la samarreta de l'ABJ hi havia alguns exjugadors de l'Hospitalet, com ara Oscar Ollés i Jordi Martínez (que també va ser-ne entrenador). Van completar la convocatòria els exjugadors del primer equip del FC Barcelona Samuel Okunowo, Jofre Mateu, Juanjo Carricondo i Javi Delgado, a més d'altres socis de l'ABJ com Guzmán, Carles Rexach, Dídac Rodríguez, Javi Botella, Dani Martínez, Joan Cañadas, Sergi Pérez, Marcos Zamora, Ortuño, Cristino López i Sergi Martínez. 

Oscar Ollés explica que, durant la seva època com a jugador de l’Hospitalet, “vam canviar d’estadi a mitja temporada, i jo vaig ser qui va marcar l’últim gol en el camp antic i el primer a anotar-ne un en el nou Estadi de l’Hospitalet”. D’això ja en fa 20 anys, però Ollés diu que continua gaudint del futbol de la mateixa manera, “i si jugant-hi contribuïm a una causa benèfica millor”. Pradells assegura, però, que no només van ser els jugadors qui van gaudir de la trobada: “les famílies s’ho van passar d’allò més bé, i només mirar les cares dels nens t’adonaves que havien desconnectat de la seva dura realitat”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut