L’Agrupació exporta l’ADN Barça a Romania

L’Agrupació exporta l’ADN Barça a Romania

Josep Maria Nogués, Ramon Calderé i Salvador Miracle, tots socis de l’ABJ, han liderat sessions d’entrenament en quatre acadèmies romaneses

L’Agrupació Barça Jugadors continua traspassant fronteres. Els exjugadors del FC Barcelona Josep Maria Nogués, Ramon Calderé i Salvador Miracle, socis de l’ABJ, van passar 10 dies visitant diversos campus de futbol a Romania per acostar la seva experiència com a jugadors del Club. Aquesta experiència va ser possible a través de les gestions de la Borsa de Treball de l'Agrupació amb l'agència Florea Group. L'1 de març passat va començar el viatge dels tres exblaugrana, que va tenir com a principals destinacions les ciutats de Bucarest, Iasi, Cluj i Timisoara. Els exjugadors van passar gairebé tres dies a cada ciutat i van visitar quatre acadèmies de futbol amb l’objectiu d’apropar els alumnes el que es coneix com ADN Barça. Josep Maria Nogués assegura que “estem molt contents per com ha anat, ha sigut un èxit tant per l’assistència que hi va haver com per la predisposició que tenien a escoltar i a aprendre”. 

Nogués, Calderé i Miracle van compartir les seves vivències futbolístiques amb infants d’entre 10 i 20 anys. De fet, van compaginar jugadors que s’acaben d’iniciar al món del futbol amb d’altres que ja formen part d’acadèmies Màster Class. “Tot va anar encarat als valors que hem après nosaltres al Barça: a tractar bé la pilota, a tenir paciència, etc.”, explica Nogués. Calderé afegeix, a més, que “els vam instruir a nivell tècnic, i van quedar gratament sorpresos que jugadors com nosaltres fóssim els encarregats de liderar les seves classes i entrenaments”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut