L’equip +55 de l’Agrupació juga un Triangular Social a la Seu d’Urgell

L’equip +55 de l’Agrupació juga un Triangular Social a la Seu d’Urgell

La Penya Barcelonista Urgellenca ha convidat a l'ABJ a formar part d'una nova edició d'aquest esdeveniment social

El dissabte 2 de març l’equip +55 de l’Agrupació Barça Jugadors es va desplaçar fins a la Seu d’Urgell (Alt Urgell) per participar en un Triangular Social. Com ja és tradició en aquests esdeveniments, els tres equips que van jugar estaven formats per exjugadors blaugrana, tots més grans de 55 anys. En aquesta edició, però, es va batre el rècord absolut d’assistència: 51 membres de l’Agrupació es van posar les botes per poder saltar al terreny de joc del Camp de Futbol Emili Vicente.

Entre participants i assistents a l'acte hi havia exjugadors del primer equip com Ramon Alfonseda -president de l'ABJ-, Paco Martínez, Pepito Ramos o Rafael Zuviría, tots exjugadors del primer equip del Barça. A més, també es va comptar amb la presència del doctor Ramon Cugat, cirurgià lligat al FC Barcelona, i Albert Batalla, alcalde de la Seu d’Urgell. 

L'Agrupació es va sumar a l'homenatge que l'ajuntament de la localitat va retre a l'exjugador i membre de l'ABJ, Josep Navarro, l'únic jugador de la comarca -Alt Urgell- que ha jugat al FC Barcelona. “Va ser un 10, una passada” diu Navarro en referència a l’acte que li van dedicar dissabte. “No tinc paraules per expressar-ho. Jo només sabia que havia d’anar a la Seu per participar al Triangular. Tot estava molt ben coordinat”, explica l’exblaugrana. De fet, al camp s’hi va reunir representació dels equips pels quals havia passat Navarro, i l’homenatjat assegura que “en el moment dels parlaments, em vaig haver de contenir. Tenia la pell de gallina”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut