L’ABJ reivindica el futbol femení amb un Triangular a Taradell

L’ABJ reivindica el futbol femení amb un Triangular a Taradell

L’UD Taradell ha convidat a l’ABJ Femení a formar part de la jornada esportiva, en què també hi ha participat una Selecció d’Osona

El dissabte 2 de març l’ABJ Femení va disputar un triangular a Taradell (Osona) en què també hi van participar una Selecció de jugadores d’Osona i l’UD Taradell Femení. El Camp de Taradell va acollir una jornada en què es van organitzar tres partits. En el primer amistós que va jugar l’Agrupació, la Selecció d’Osona va imposar-se a les blaugranes per 2 gols a 1. En el segon partit, però, l’ABJ va passar per davant de l’UD Taradell Femení per 0 gols a 3. 

L’UD Taradell va ser el conjunt encarregat d’organitzar el Triangular de dissabte. L’equip local, a més, va proposar que Carme Nieto, delegada institucional de l’ABJ Femení, fes el servei d’honor abans de l’últim partit de la jornada per tal d’homenatjar-la en tant que pionera del futbol femení al Barça. 

Joan Carles Hidalgo, entrenador de l’ABJ Femení, explica que l’objectiu de la jornada era “la promoció del futbol femení a Osona”. Hidalgo assegura que des de l’UD Taradell estan treballant per donar-li més visibilitat, i diu que “els organitzadors van considerar que si hi anava el Barça es cridaria més l’atenció”. Esther Imaz, jugadora de l’ABJ Femení, considera que “va ser una trobada molt interessant perquè és molt important reivindicar el futbol femení”. L’exblaugrana està satisfeta d’haver participat en el Triangular i explica que “ens van tractar molt bé, i inclús ens van convidar a dinar després dels partits”.

Hidalgo valora de manera positiva la jornada: “la graderia estava plena. Hi havia entre 300 i 400 persones”. Imaz afegeix, a més, que entre els assistents hi havia unes quantes exjugadores veteranes de la comarca amb les que “ens vam retrobar. De fet, algunes ens van dir que potser es farien sòcies de l’Agrupació”.

En l’àmbit esportiu, Hidalgo té clar que “vam jugar molt bé i el model Barça es va fer palès”. Però, més enllà de les qüestions tècniques, assegura que està “molt agraït que ens convidessin. Vam quedar amb els entrenadors de l’UD Taradell que intentarem que vinguin a jugar a Barcelona el maig o el juny”. 

En aquesta ocasió, l’equip ABJ Femení el van formar Vero Arcos, Araceli Benavente, Laura Caballero, Vanesa Cabeza, Paulina Ferré, Mar Garcia, Gemma Giró, Auri Granero, Esther Imaz, Loli Lamarca, Silvia Mariano, África Ocaña, Adelina Pastor, Flor de Luna Pila, Vanessa Romero, Núria Suñé, Carla Tomàs i Esther Torrecilla. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut