Els exjugadors del Barça veuen el clàssic a Sant Joan de Déu amb infants ingressats

Els exjugadors del Barça veuen el clàssic a Sant Joan de Déu amb infants ingressats

La de dissabte va ser la quarta edició del projecte Tribuna Barça

El dissabte 2 de març quatre exjugadors del Barça van desplaçar-se a l’Hospital Sant Joan de Déu per veure el partit de lliga entre el Reial Madrid i el FC Barcelona amb infants ingressats al centre. Maria Amo, África Ocaña, Sergio Martínez i Dani Martínez, exjugadors blaugrana i membres de l’Agrupació, es van reunir amb un grup de nens i nenes amb els que van poder veure i comentar el partit.

Aquesta ha estat la segona vegada que l’Agrupació i l’Hospital Sant Joan de Déu col·laboren en una nova edició del Tribuna Barça. L’amfitriona de la jornada va ser, igual que en l’anterior edició, la PB Petits Valents.

África Ocaña explica que, abans que comencés el clàssic, els voluntaris de l’Agrupació “vam visitar habitació per habitació per convidar a veure el partit als infants que ho volguessin i als seus pares”. Sergio Martínez afegeix que “va estar molt bé, va ser una experiència inoblidable i divertida i els nens van gaudir del partit”. Tant Ocaña com Martínez expliquen com a anècdota que, entre els assistents, hi havia un nen que és del Madrid. Amb tot, Martínez assegura que "tots van gaudir del partit més enllà dels colors de cada equip".

Ocaña considera que amb iniciatives solidàries com el Tribuna Barça “els nens passen una bona estona. S’hauria de repetir molt sovint”. D’altra banda, Martínez té clar que “el Barça és més que només futbol. Aquestes activitats fan que el Club es vagi fent gran, i això converteix al Barça en més que un club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut