Primera trobada entre l’ABJ Femení i el vicepresident esportiu Tente Sánchez

Primera trobada entre l’ABJ Femení i el vicepresident esportiu Tente Sánchez

L’acte va servir per comunicar a l’equip el calendari dels propers partits que disputaran, entre d’altres

El divendres 22 de febrer el nou vicepresident esportiu de l’Agrupació Barça Jugadors, Tente Sánchez, es va reunir amb l’equip ABJ Femení. L’acte, que es va celebrar abans de l’entrenament setmanal, es va celebrar a la sala de premsa del Miniestadi i va servir a l’equip d’exjugadores blaugranes per conèixer el que des de fa unes setmanes és el nou responsable de l’Àrea Esportiva de l’Agrupació.

Maria Amo, una de les membres de l’ABJ Femení assistents a la trobada, explica que “es va fer una presentació de la comissió de la nova junta, i se’ns van comunicar tots els partits que estan acordats de moment”. Amo assegura que, cap al final de la trobada, les jugadores van tenir l’oportunitat de fer “preguntes i suggeriments”. Tente Sánchez afegeix que “es va fer una valoració de tot el que s’havia explicat per si algú tenia alguna pregunta i poder-ho debatre”.

A més de ser sòcia de l’Agrupació, Amo també forma part de la Comissió Esportiva de l’entitat, i és una de les jugadores que el pròxim 22 de març viatjaran al Marroc per jugar un amistós contra un equip local. “Treballarem perquè les noies siguin ben vistes si juguen a futbol, i segur que l’entitat Barça ens ajudarà a fer-ho” explica l’exblaugrana. 

Sánchez, al seu torn, considera que l’ABJ Femení ha seguit un bon camí fins ara, i creu que és essencial “mantenir una línia de treball conjunta a nivell d’Agrupació, no només en una àrea en concret”. De fet, explica que “actuarem i intentarem fer-ho el millor possible en totes les coses que vagin passant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut