L'ABJ Femení estrena l'any amb un amistós a casa

L'ABJ Femení estrena l'any amb un amistós a casa

El Camp 3 del Mini ha acollit el partit entre l'equip Femení de l'Agrupació i un grup de mares d'esportistes de Terrassa

El divendres 1 de febrer l'ABJ Femení va jugar el seu primer amistós del 2019 al Camp 3 del Miniestadi contra un grup de mares d'esportistes de Terrassa. Joan Carles Hidalgo va ser l'encarregat d'entrenar l'equip d'exjugadores del FC Barcelona, que es va imposar al marcador per 16 a 0. 

Hidalgo explica que "es va optar per jugar a futbol 8, perquè l'equip rival no tenia prou jugadores". Amb tot, l'entrenador assegura que l'equip de mares de Terrassa "va demostrar molta il·lusió per venir a jugar (al Miniestadi), ja que fer-ho davant del Barça era motiu de joia per elles". De fet, l'equip rival va convidar a l'ABJ Femení a l'Estadi Olímpic de Terrassa per tornar a jugar un partit de cara al pròxim mes d'abril o maig. D'altra banda, Maria Amo, membre de la Comissió Esportiva des de l'any passat i jugadora de l'ABJ Femení, coincideix amb Hidalgo i diu que "tots vam gaudir molt, i a elles se les notava contentes". 

L'ABJ Femení disputa partits des del 2017, any de la seva creació. Des de llavors, l'Agrupació (en especial la seva Àrea Esportiva) està oberta a totes les exjugadores del FC Barcelona que vulguin tornar a posar-se les botes. Amo assegura que "pertànyer a l'Agrupació és una motivació extra, tant a escala esportiva com pel que fa a antigues amistats". A més, l'exjugadora blaugrana fa èmfasi en la formació que l'entitat ofereix als seus membres i diu que "tot són beneficis". Al cap i a la fi, l'Agrupació els serveix per retrobar-se amb antics companys de vestuari i "seguir gaudint del futbol, que és el que ens ha unit" explica Amo

L'equip de l'Agrupació el van formar Maria Amo, Vanesa Cabeza, Paulina Ferré, Susana Galiana, Gemma Giró, Auri Granero, Esther Imaz, Ester Inglés, Dolores Lamarca, Silvia Mariano, Rosanna Miquel, África Ocaña, Adelina Pastor, Vanessa Romero i Núria Suñé. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut