Amistós de l’Agrupació amb un equip de mitjans de comunicació

Amistós de l’Agrupació amb un equip de mitjans de comunicació

Iniciativa de l’ABJ en motiu del patró dels periodistes

Cada 24 de gener se celebra el dia del patró dels periodistes, Sant Francesc de Sales, i per aquest motiu, l'Agrupació Barça Jugadors ha disputat un amistós el divendres 25 contra una selecció de periodistes. El camp 3 del Miniestadi ha acollit una jornada en què, més enllà dels jugadors, també hi han assistit el president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, i altres directius de l'entitat.

Josep "Cuca" Palau ha entrenat el conjunt de l'Agrupació, que en aquesta ocasió s'ha acabat imposant en el marcador per 6 a 1 [Jordi Martínez (2), Xavi Molist (2), Jofre Mateu (1) i Thomas Christiansen (1)]. Palau ha explicat que els rivals són "un bon equip", i que el partit ha estat "molt disputat i els periodistes han donat molta guerra". Al final del partit, l'Agrupació ha lliurat a cadascun dels periodistes una samarreta del Barça personalitzada.  

Josep Soldado, periodista esportiu de La Sexta, considera que "ha estat una gran iniciativa que des de l'Agrupació hagin organitzat aquest partit amb motiu del dia de la festivitat dels periodistes, ha estat un detall molt maco". Soldado explica que "hi havia bastant diferència entre els dos equips, però els periodistes hem pogut defensar el nostre equip honradament". A més, ha volgut destacar que, tot i que professionalment són competència, "tots els periodistes hem sigut un bon equip". 

Al seu torn, Xavi Campos, cap d'esports de Catalunya Ràdio, coincideix amb Solano i explica que "m'ha fet molta il·lusió que des de l'Agrupació ens convidessin a jugar". Assegura que "hi havia molts jugadors de l'Agrupació amb els que ja havien tractat" i qualifica l'amistós de "molt divertit". Campos afegeix que "a vegades els periodistes ens passem de llestos amb les nostres crítiques, perquè des de fora els jugadors fan que sembli molt fàcil jugar a futbol".   

L'equip dels periodistes l'han format professionals de diferents mitjans, com ara Barça TV, TV3, Ser Catalunya o Catalunya Ràdio: Eduard Gangoso, Nacho Fariñas, Llorenç Tarrés, Àlex Carrasco,  Marçal Lorente, Valentí Enrich, Cristóbal Chassaigne, Xavi Campos, Jordi Costa, Xavi Lemus, Jordi Grau, Xavi Solé, Oriol Tortajada, Josep Soldado, David Ibáñez, Aleix Parisé, Oriol Mora, Àlex Delmàs i el comentarista Sergi Albert, que ha estat l'àrbitre principal del partit.

Els jugadors que han vestit la samarreta blaugrana han estat Xavi Guzmán, Sergi Pérez, Samuel Okunowo, Jofre Mateu, Jordi Martínez, Thomas Christiansen, Joan Blanquera, Agustí Vacas, Daniel Cusiné, Javi Delgado, Carles Rexach Itoiz, Xavi Molist, Jonathan Ortuño, Xavi M. Villena, Juanjo Carricondo, Juanjo Ruiz i el directiu del FC Barcelona Xavier Vilajoana. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut