Jofre Mateu i Xavi Roca, dues noves cares a la junta de l'Agrupació

Jofre Mateu i Xavi Roca, dues noves cares a la junta de l'Agrupació

Jofre Mateu és vicepresident i lidera l'Àrea Formativa-Professional, i Xavi Roca forma part de l'Àrea Esportiva

La nova junta directiva de l'Agrupació Barça Jugadors es va proclamar el divendres 18 de gener i, tot just quatre dies després, ja va celebrar la seva primera reunió ordinària. La nova junta tot just inicia una nova etapa i, per fer-ho, s'han escollit cares noves. És el cas de Jofre Mateu i Xavi Roca.

Jofre Mateu, membre de l'Agrupació i exjugador blaugrana del primer equip durant la temporada 2001-02, és un dels tres vicepresidents de la junta presidida per Ramon Alfonseda. A més, a partir d'ara liderarà l'Àrea Formativa-Professional, i considera que "és una àrea que pot donar molt de si, ja que a través d'ella podem cobrir diverses necessitats que tenen els socis". Mateu assegura que, com a vicepresident, "aportaré tot el que pugui perquè l'Agrupació continuï amb el camí ascendent que crec que ha seguit en els últims anys".

Xavi Roca, al seu torn, també és membre de l'Agrupació i exjugador del primer equip del Barça, i formarà part de l'Àrea Esportiva durant aquesta legislatura. Roca explica que una de les seves expectatives és la de "poder ajudar als socis en general, no només pel que fa a l'àmbit esportiu", i assegura que a l'Agrupació hi ha el sentiment i la voluntat de poder ser útils i ajudar a qui ho necessiti. 

En l'àmbit personal, tots dos directius coincideixen en assegurar que els seus anys com a jugadors els serviran d'ajuda per dur a terme les seves tasques dins l'ABJ. Roca afirma que "la meva experiència com a jugador de diferents categories i com a director esportiu em permeten tenir una visió global del que és una entitat com l'Agrupació". Mateu afegeix que "com a part d'una generació diferent de la que hi ha hagut fins ara, puc ser un reclam per a gent nova que desconeix l'Agrupació i la seva tasca".

La reunió del 22 de gener va servir als directius, entre d'altres, per conèixer-s amb més profunditat i "fer pinya i equip", diu Jofre Mateu. El vicepresident considera que "l'Agrupació ha de ser un suport per qualsevol jugador que passi pel Club, sigui durant la seva trajectòria esportiva o en el moment de la seva retirada". Roca conclou que "l'ajuda que ha ofert i ofereix l'Agrupació no es pot valorar quantitativament". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut