Primera reunió de la nova junta directiva de l’Agrupació

Primera reunió de la nova junta directiva de l’Agrupació

S’ha aprovat l’estructura bàsica de funcionament i analitzat l’estat actual de la futura seu de l’ABJ

La nova junta directiva de l’Agrupació Barça Jugadors ha celebrat aquest dimarts 22 de gener la seva primera reunió ordinària, quatre dies després de ser proclamada. L’estructura bàsica de funcionament ha estat el principal assumpte que s’ha tractat a la trobada. Així doncs, el treball de la junta directiva queda dividit en 7 àrees: Econòmica, Jurídica i gestió, Esportiva, Formativa-professional, Soci, Institucional i Màrqueting i comercial. En paral·lel també s’ha creat una àrea dedicada a la finalització i seguiment del Pla Estratègic.

Una junta amb tres vicepresidents

La junta presidida per Ramon Alfonseda compta amb tres vicepresidents: Félix Barrado, Jofre Mateu i Tente Sánchez. Aquest últim assumeix la responsabilitat de l’Àrea Esportiva, un departament on també s’integra Xavi Roca i repeteixen Josep Palau i Sergi Pérez. Jofre Mateu liderarà l’Àrea Formativa-Professional, on també hi col·laboraran Ramon Salud, Xevi Molist i Joan Vilà. De la seva banda, el també vicepresident Félix Barrado serà el responsable de l’Àrea Jurídica, a banda de col·laborar en altres àrees de treball.

El directiu Josep Marcet assumeix el lideratge de l’Àrea Econòmica, juntament amb Joaquim Hernández. Finalment, Carles Rexach, Joan G. Orti, Eduardo Juan i Pere Valentí Mora s’integren en l’Àrea Institucional. Tot i que sense una àrea adscrita, també formen part de la junta directiva Quique Costas, Eusebio Sacristán i Guillermo Amor

 

Seu de l’ABJ

El president Ramon Alfonseda va informar de la recerca de l’espai provisional que l’Agrupació haurà d’ocupar durant el procés de transformació de l’Estadi. En aquests moments s’estan estudiant diferents opcions conjuntament amb el Club per poder localitzar una seu on l’ABJ pugui donar un servei de qualitat als seus membres. Durant la reunió també es va informar del procés de selecció del nou gerent de l’entitat, que es preveu que finalitzi durant les properes setmanes.

 

Nous membres de l’ABJ

Com és preceptiu, la junta va aprovar les altes dels nous membres de l’entitat. En aquest cas es va aprovar l’ingrés a l’ABJ dels exjugadors: Ginés Alonso, Héctor Bueno, Juan Llopis, Ángela Ruiz, Francesc Xavier Sans, Olga Eugenia Santoro i Antonio Sorbas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut