L'Agrupació enceta l'any amb més cursos per als exjugadors del Barça

L'Agrupació enceta l'any amb més cursos per als exjugadors del Barça

L'anglès i la salut són alguns dels àmbits que centraran les propostes formatives de l'ABJ pels pròxims mesos

L'Àrea de Formació i Desenvolupament de l'Agrupació Barça Jugadors inicia l'any i el trimestre amb noves propostes. Els cursos d'anglès, una de les apostes que més triomfen entre els membres de l'entitat, es dividiran en quatre nivells diferents: d'una banda, low-intermediate i high-intermediate, que començaran el 24 de gener i, de l'altra, basic i advanced que ho faran al cap de quatre dies, el 28 de gener. La novetat d'aquest any és el curs bàsic, que és semi-presencial, on els alumnes combinaran sessions online amb classes presencials.

En tots els grups, els alumnes se centraran tant en els aspectes gramaticals i de vocabulari, com en els d'expressió oral, sempre adequant-se al nivell en què estiguin inscrits. L'objectiu és que les sessions siguin dinàmiques i pràctiques.

Però les novetats no s'acaben aquí, i és que l'Agrupació presenta dues noves propostes: "La motivació: una eina fonamental per l'èxit de l'equip" i "Connecta la salut al teu mòbil". La primera serà una formació centrada a oferir un conjunt d'eines per a què els assistents, com a tècnics esportius, siguin capaços d'incrementar la motivació dels seus jugadors a partir del treball en àmbits com la identitat o les emocions. El curs començarà a finals de febrer i anirà a càrrec de David Llopis, psicòleg de l'esport i expert en coaching esportiu i d'equips.

En aquesta línia, el mes de novembre es va donar el tret de sortida al Curs Bàsic d’Entrenador de Futbol, que es durà a terme fins al 17 de maig. Aquesta formació és oferta per l’Agrupació i impartida per la Federació Catalana de Futbol, i l’objectiu és que els alumnes que en prenen part augmentin la seva formació i siguin capaços de continuar desenvolupant la seva carrera professional vinculada al futbol.

La segona novetat, "Connecta la salut al teu mòbil", serà un taller d'aplicacions mòbils que ajudaran a l'usuari a tenir més cura de la seva salut. L'objectiu és que s'aprengui a utilitzar la tecnologia per poder detectar possibles anomalies i seguir pautes o tractaments mèdics de manera fàcil, entre d'altres. Josep Solano, periodista i formador expert en noves tecnologies i Social Media, serà qui impartirà aquest taller que començarà cap a finals de gener.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut