L'Agrupació juga a Sant Cebrià de Vallalta a favor de la lluita contra l'ictus

L'Agrupació juga a Sant Cebrià de Vallalta a favor de la lluita contra l'ictus

L'equip de l'ABJ i els Veterans Badalona s'enfronten al Camp Municipal de Sant Cebrià de Vallalta (Maresme)

El divendres 28 de desembre l'equip de l'Agrupació Barça Jugadors va jugar un amistós al Camp de Futbol Municipal de Sant Cebrià de Vallalta, al Maresme, contra els Veterans Badalona. José Ramírez "Lico" va ser l'encarregat de liderar l'equip blaugrana, que va participar en una jornada solidària a benefici de l'entitat Superar l'Ictus Barcelona. A més, es va celebrar l'obertura de la primera edició del torneig Copa Sant Cebrià Solidari, que va allargar-se fins al diumenge dia 30.

Aquest torneig es duu a terme per poder conscienciar a la societat sobre l'impacte que té l'ictus a la vida dels qui l'han patit, ja que és una malaltia que apareix de manera sobtada. De fet, les possibilitats de recuperar-se sense seqüeles depenen, en gran part, del temps que passa entre l'inici dels símptomes, el diagnòstic i el tractament. L'Associació Superar l'Ictus Barcelona neix per poder ajudar a les persones que han patit un ictus i a les seves famílies, i poder millorar la seva qualitat de vida.

El resultat del partit va ser d'1 gol a 4 a favor de l'Agrupació, amb Manuel Luna (1), Dani Martínez (1) i David Fuentes (2) com a golejadors del conjunt blaugrana. Sergio García, membre de l'Agrupació i entrenador del segon equip de l'Al-Sadd (Qatar) des de fa poques setmanes, ha destacat que va ser "un altre bon partit de l'Agrupació, on el resultat és el de menys". A més, ha afegit que va poder "gaudir dels seus companys després d'un temps fora del país", i que "em sembla fenomenal que l'Agrupació sempre estigui disponible per aquest tipus de partits benèfics o solidaris".  

L'equip de l'Agrupació el van formar Joan Cañadas, Marcos Zamora, Jonathan Ortuño, Álvaro Gómez, Juanjo Carricondo, David Fuentes, Carles Rexach Itoiz, Juanjo Ruiz, Manuel Luna, Sergio Martínez, Sergio García, Javi Delgado, Javi Molina i Dani Martínez. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut