El Seguim en Joc recorda la figura de Josep Lluís Núñez

El Seguim en Joc recorda la figura de Josep Lluís Núñez

Thomas Christiansen se sotmet al Test ABJ en un nou capítol del programa de l'Agrupació, que s'estrena diumenge 6 de gener a Barça TV

Una nova entrega del "Seguim en Joc" s'estrenarà diumenge 6 de gener a les 15.15 hores per Barça TV. El programa començarà l'any fent un repàs de l'actualitat de l'Agrupació Barça Jugadors (com ara, els tradicionals partits de Nadal al Mini del passat 23 de desembre).

La secció Històries ABJ retrà homenatge a Josep Lluís Núñez, el president més longeu de la història del FC Barcelona. Núñez, que va morir el passat mes de desembre, és recordat per una sèrie d'exjugadors que expressen la transcendència i el vincle que tenien amb el president. Tente Sánchez, Pichi Alonso, José Mari Bakero i Guillermo Amor destaquen tant el seu vessant professional com el personal. Així ho fa també Ramon Alfonseda, president de l'Agrupació.

El programa seguirà amb el Test ABJ, que en aquesta ocasió respondrà Thomas Christiansen. L'exjugador blaugrana va debutar la temporada 1992-93, provinent del Barça B, en un partit de Supercopa d'Europa. De fet, va ser el primer futbolista a debutar a la Selecció Absoluta Espanyola jugant encara al filial. Després d'una dilatada carrera, on va ser màxim golejador a la Bundesliga, ha esdevingut tècnic.

Per posar punt final al capítol, el "Seguim en Joc" commemora el 40è aniversari de la Final de Basilea. Per fer-ho, pregunta a uns quants exjugadors i membres de l'Agrupació "quin d'aquests tres jugadors va marcar a la Final de Basilea: Lobo Carrasco, Tente Sánchez o Johan Neeskens?". Aquest diumenge es resoldrà l'enigma.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut