L'Agrupació viatja a Berlín per participar en el Traditions Masters

L'Agrupació viatja a Berlín per participar en el Traditions Masters

L'ABJ va participar en aquest torneig per primera vegada el 2014

Una expedició de 12 jugadors de l'Agrupació Barça Jugadors viatjarà fins a Berlín per participar en el Traditions Masters. El torneig, que tindrà lloc del 3 al 6 de gener al Max-Schmelling-Halle de la capital alemanya, celebra aquest any la seva desena edició. En aquesta ocasió, els equips del FC Union Berlín, Hertha BSC, Sparta Praga, Borussia Dortmund, Karlsruher SC, Bayer 04 Leverkusen, Tottenham Hotspur i dels exjugadors del FC Barcelona disputaran diverses eliminatòries per convertir-se en el vencedor d'aquesta edició.

Els primers partits es jugaran el 4 de gener, i l'Agrupació s'haurà d'enfrontar al FC Union Berlín i al Karlsruher SC en dos partits de 20 minuts cadascun. L'endemà, dissabte dia 5, els jugadors blaugranes tindran com a rival al Hertha BSC. Tot seguit, es disputaran les semifinals i la final abans de la cloenda del torneig indoor. 

És el segon cop que l'Agrupació participa en aquest torneig (va fer-ho per primer cop el 2014), i aquest any els encarregats de defensar els colors blau i grana seran Javi Doz, Jaume Llaveria, Samuel Okunowo, Sergi Pérez, Robert Fernández, Dídac Rodríguez, Xavi Moro, Luis Milla, Jordi Martínez, Jofre Mateu, Andoni Goikoetxea i Sergio Martínez. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut