Nomenada la Comissió Gestora de l'Agrupació

Nomenada la Comissió Gestora de l'Agrupació

Seguint el calendari electoral, la junta directiva de l'Agrupació ha dimitit aquest dimecres. També s'ha nomenat la Junta Electoral

El procés electoral a l'Agrupació Barça Jugadors continua el seu camí. Tal com marca la normativa, aquest dimecres 12 de desembre la junta directiva encapçalada per Ramon Alfonseda ha dimit de les seves funcions. Fins que hi hagi una nova junta, el dia a dia de l'Agrupació el portarà la Comissió Gestora, nomenada aquest dimecres mateix, i que està formada per Pepito Ramos, Josep Maria Laredo i Josep Lluís Genovart. A la vegada, la Comissió serà la màxima representació de l'Agrupació en l'activitat oficial de l'entitat durant aquest període.

Una de les primeres accions que ha portat a terme la Comissió Gestora ha estat el sorteig de la Junta Electoral d'entre totes les persones que es van presentar per formar-ne part. Els tres membres de l'Agrupació que han resultat escollits a través del sorteig són Josep Maria Garcia Castel, Josep Domínguez i Esteve Masferrer. La Junta Electoral vetllarà per la correcta aplicació de la normativa de les eleccions establerta en els Estatuts de l'Agrupació. Tal com marca el calendari, a partir d'aquest dijous i fins el dilluns 17 de desembre es poden presentar les candidatures a les eleccions de l'Agrupació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut