Victòria de l'Agrupació en el centenari del CF Corbera

Victòria de l'Agrupació en el centenari del CF Corbera

El camp municipal de Corbera ha estat l'escenari del partit entre els exjugadors del FC Barcelona i els Veterans de l'equip local

El diumenge 9 de desembre l'equip de l'Agrupació Barça Jugadors va jugar un amistós al camp municipal de Corbera contra els Veterans del CF Corbera. Va ser una jornada especial per l'equip local, ja que el Club commemorava el seu centenari. Abans del partit es va fer la presentació de l'equip de futbol base del municipi del Baix Llobregat, i els jugadors de l'Agrupació van regalar una samarreta blaugrana al president del conjunt corberenc, així com un diccionari d'exjugadors del FC Barcelona a l'alcaldessa de la localitat. 

El partit va acabar amb un marcador de 2 gols a 5 a favor del conjunt blaugrana. Els autors dels gols van ser Oscar Ollés, Javi MolinaJordi Martínez (que van anotar-ne un cadascú), així com Dani Martínez (qui va fer-ne dos). Josep Palau, entrenador de l'equip de l'Agrupació, ha assegurat que "el camp estava ple de gent" i que, tot i el resultat, "va ser un partit molt disputat i molt maco, amb un ambient molt agradable".

Miguel Ángel Lozano, exjugador del Club que diumenge va formar part de l'equip liderat per Palau, ha explicat que "l'entrega dels jugadors" va ser un dels aspectes més destacables de la jornada, i ha afegit que "sempre és un orgull jugar i defensar la samarreta del Barça". Lozano, de fet, va formar part del FC Barcelona C i B entre l'any 1996 i 1999, i va arribar a debutar amb el primer equip del Club en un partit de la Copa Catalunya contra el Lleida. 

L'equip de l'Agrupació el formaven Jaume Llaveria, Agustí Vacas, Jonathan Ortuño, Xavi M. Villena, Sergi Martínez, Javi Molina, David Fuentes, Dani Martínez, Miguel Ángel Lozano, Juanjo Ruiz, Sergi Pérez, Carles Rexach, Álvaro Gómez, Oscar Ollés, Marcos Zamora, Jordi Martínez i Miquel Sangenís.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut