Els exjugadors del FC Barcelona reben eines per representar a l'ABJ en els actes amb penyes

Els exjugadors del FC Barcelona reben eines per representar a l'ABJ en els actes amb penyes

Una vintena de representants de l'Agrupació a les penyes blaugranes ha pres part de la tercera edició de la formació

La formació "Els exjugadors del Barça amb les penyes del Club" ja ha celebrat la seva tercera edició. El divendres 30 de novembre la Sala Fundació del Camp Nou va acollir una jornada en què una vintena d'exjugadors que assisteixen a les penyes barcelonistes en representació de l'Agrupació Barça Jugadors i del Club van poder compartir les seves vivències en aquests tipus d'actes. L'objectiu d'aquesta activitat era crear un discurs unitari sobre què és l'Agrupació per tal que els exjugadors l'exposin als actes amb les penyes del Club.

Ramon Alfonseda, president de l'Agrupació, i Pau Vilanova, directiu del FC Barcelona responsable de les relacions amb l'entitat, van donar la benvinguda a tots els assistents. Tot seguit, els exjugadors van participar en unes sessions de treball. La primera, anomenada "Projectes de la Fundació Barça", va anar a càrrec de Mariona Miret, responsable de Programes i Projectes a la Fundació Barça. José Planas i Xavier Santigosa, representants de l'empresa líder en captació professional Dale Carnegie, van ser els encarregats de liderar l'última de les sessions. Els exjugadors, que es van mostrar molt participatius al llarg de la jornada, van rebre unes quantes orientacions sobre com han d'afrontar les seves intervencions.

Un cop finalitzada la part més teòrica de la formació, es van organitzar en tres grups per dur a terme una dinàmica en què van explicar què significa per ells l'Agrupació. Entre tots, van formar un discurs que els servirà per explicar què és l'entitat quan visitin les diferents penyes. Es van destacar tres eixos: l'ajuda que l'Agrupació facilita als exjugadors en moments de dificultat, el sentiment de pertinença que genera l'entitat i que vincula als exjugadors amb el Club, i la concepció d'aquesta com a element integrador i socialitzador. Tot seguit, els assistents van fer una visita al vestidor del primer equip del FC Barcelona.

Tant l'Agrupació com el FC Barcelona volen remarcar, amb aquest tipus de formacions, la importància que tenen les penyes pel Club. És per això que aposten perquè els seus representants rebin formacions, tant pel seu desenvolupament personal com per la qualitat dels actes. De fet, Ramon Alfonseda ha assegurat que aquestes activitats "són una forma de contactar més amb el soci de penyes". Pau Vilanova, al seu torn, ha assenyalat que "la formació forma part de la preparació dels exjugadors per poder fer d'ambaixadors del Barça".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut